Nieuws

MARATHONTRAININGEN  ROTTERDAM  MARATHON  2020

28 oktober 2019

Nog enkele najaarsmarathons te gaan en dan maken veel lopers en loopsters al weer plannen richting de voorjaarsmarathons 2020. Dat doen ook de Loopgroepen Lange Afstand L.L.A. van de Vughtse Sportclub Prins Hendrik. Dit jaar ook weer aangevuld met een mooi en sportief loopaanbod voor niet leden.
 

NIEUW TRAININGSAANBOD VOOR NIET LEDEN
Vanaf zaterdag 18 januari 2020 tijd 09.00 uur start Sportclub Prins Hendrik met een nieuw trainingsaanbod. Lopers en loopsters die geen lid zijn van deze vereniging kunnen ruim drie maanden lang, onder deskundige loopbegeleiding van diverse LLA trainers trainen voor een voorjaarsmarathon. Dit in de meest passende loopgroep qua niveau richting de marathon van Rotterdam 5 april of bijv. Parijs. In een uitstekend uitgeruste accommodatie met zowel een buiten- als binnenloopaccommodatie en een aanvullend krachthonk, is dit voor de beginnende en gevorderde loper en loopster een ideale plaats om aan de uitdaging, het lopen van een marathon, op een verantwoorde manier te beginnen. Dit met alle voordelen van het lopen in een groep.

ROAD TO ROTTERDAM-TRAININGSLOPEN
In het aanbod van 3 maanden zitten ook de 4 trainingslopen met opbouwende afstanden vanaf 20 km richting de marathonafstand. Hiervoor kan iedereen inschrijven ook indien niet wordt deelgenomen aan het gehele aanbod. De kosten voor het marathonaanbod vanaf 18 januari tot en met 5 april bedragen 99 euro per persoon. Daarvoor krijgt men een tijdelijk lidmaatschap van Prins Hendrik (inclusief gebruik van alle faciliteiten), een uitgebalanceerd trainingsschema en individuele begeleiding. Dit gebaseerd op 4 trainingen per week en aandacht voor zaken als looptechniek, verantwoorde opbouw en blessurepreventie. De data van de trainingslopen zijn:18 januari 20km, 8 februari 25km, 29 februari 30km en 14 maart 35km.

CLUBTRAININGEN
Binnen het aanbod zitten 3 clubtrainingen. Deze zijn op de dinsdag- en donderdagavond vanaf 19.00 uur en op zaterdagochtend vanaf 9.00 uur of 9.30 uur. Van deelnemers wordt wél verwacht dat zij het afgelopen jaar een halve marathon tussen de 1.20 en binnen de 2 uur hebben gelopen. Dit is belangrijk als basis. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar in deze loopgroepen. Dus wees snel met uw inschrijving en geniet van dit prachtige sportieve aanbod. U heeft dan tevens de mogelijkheid, d.m.v. bijbetaling, met de groep lopers van Prins Hendrik heen en weer naar Rotterdam te reizen met de bus.

Voor meer informatie en of aanmelden per E-mail 
Het jaarplan 2020 van Prins Hendrik kunt u HIER inzien en de in de laatste ALV vastgestelde contributie 2020 HIER Meer >
 
We zijn er weer klaar voor: de hazen staan in de startblokken, de vrijwilligers zijn geregeld en de laatste puntjes worden op de i… Meer >
 
De nieuwe clubkleding kan vanaf 13 januari tot en met 28 januari 2020 gepast en besteld worden. Meer >
 
 
www.ph.nl
Bekijk hier de film met een mooie impressie van de RiemersmaLeasing Kangoeroeloop Een prima loopmiddag in… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven