Loopanalyse

PH Hardloop Analyse

Vanaf 1 juni 2018, ( in juli niet vanwege vakantie) op vrijdag middag/avond of in overleg op dinsdag.

In het kader van onze fieldlab activiteiten etaleren wij onze kwaliteiten als kenner van de hardloopbeweging. Onze expertise in de projecten waarin wij participeren zit in de analyse van de loopbeweging van lopers het duiden van afwijkingen ten opzichte van een optimale beweging en het geven van adviezen over hoe men door training dichter het optimum kan benaderen. Dit alles is persoonsafhankelijk, dus één op één maatwerk.

Als spin-off van de activiteiten van het fieldlab Atletiek willen we aan leden en externen een nieuwe dienst aanbieden. Deze dienst bestaat uit een analyse van de hardlooptechniek en het geven van advies over hoe deze techniek kan worden verbeterd. Dit in eerste instantie om de duurzame uitoefening van het hardlopen te bevorderen (blessurepreventie) maar in voorkomende gevallen ook om de loopprestaties te helpen verbeteren.

De PH Hardloop Check up bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Het verzamelen van gegevens over de hardloper. Denk aan lengte, gewicht, sportverleden, blessureverleden, trainingsomvang.
  2. Het vaststellen van de typologie van de hardloper. Dit door middel van het uitvoeren van een aantal geprotocolleerde testen. De typologie bepaalt welke trainingsvormen en oefeningen passend zijn en welke juist niet.
  3. Een visuele analyse van het hardlopen, door middel van het maken van videobeelden. Dit zowel in vermoeide als niet vermoeide toestand van de hardloper.
  4. Het bespreken van de resultaten van de testen en de visuele analyse, waarbij adviezen worden gegeven over de loophouding, -training en begeleidende oefeningen. De klant krijgt dit op schrift mee, inclusief een selectie van de videobeelden.

 

Wil je een loopanalyse?? Stuur een E-mail via deze link
 

Tarieven:

Het tarief voor het eenmalig uitvoeren van de PH Hardloop Check Up is € 75,-. Dit is inclusief BTW.

Een herhaling van de Check Up (wij adviseren dit elk half jaar te laten doen) kost € 60,-.

Leden van Prins Hendrik krijgen 20% korting. Het tarief komt hiermee op € 60,- voor een eerste Check Up en € 48,- voor herhalingsbezoeken.

 

Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven