NAH

Sport/beweeggroep voor mensen met NAH
 
NAH is een niet aangeboren hersenletsel, deze  kan ontstaan door een herseninfarct, hersenbloeding, een trauma of na een coma veroorzaakt door bv. hersenvliesontsteking.
 
Deze sportgroep is voor bovenstaande groep die niet meer onder behandeling zijn en wel in het verleden gesport hebben en nu geen sportclub kunnen vinden en graag weer willen sporten.
Wij wandelen, dribbelen, rennen op de atletiekbaan maar bieden ook een A-linker aan om te bewegen op de atletiekbaan. Ook werken we aan flexibiliteit in beweging en versterken van de spieren. Kortom we zijn lekker buiten een uur lang bezig.
 
De training is op vrijdag 11.00 tot 12.00 uur. We verzamelen in het clubhuis en er is een mogelijkheid om na het sporten een kopje koffie of thee te drinken samen.
 
Nadat je 2 tot 4 gratis traingingen hebt meegemaakt kan je lid worden van de sportclub Prins-Hendrik. Kosten zijn ongeveer 45 euro per 3 maanden.
 
De trainingen worden verzorgd door Bieneke Jansen, zij is sinds 2012 jaar trainer. Deze groep is van start gegaan in september 2018
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven