Lid worden

Lid worden, gebruik het formulier onder deze tekst!

Lid worden kan al vanaf 1,5 jaar bij de gymnastiekafdeling (ouder/kind groep), vanaf 6 jaar bij de atletiek en vanaf 18 jaar bij de loopsport. Zie voor de mogelijkheden bij de afdelingen. Maar kom eerst een paar keer gratis mee trainen en kijk of het bevalt.

 

Bij Prins Hendrik is er plek voor iedereen. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan meedoen! Daarom noemen we hier niet alleen de kosten, maar ook de mogelijkheid tot financiële ondersteuning voor als je tijdelijk zelf niet de contributie kunt betalen. De kosten voor contributie, materialen/kleding en eventuele extra kosten zijn erg afhankelijk van de groep waarvan je deel uitmaakt.
 

Iedereen mag meedoen
Jeugdfonds Sport en Cultuur / Stichting Leergeld

Lid zijn van Prins Hendrik is voor heel veel mensen een normale zaak. Toch zijn er in de gemeente Vught kinderen (4-18 jaar) die door de financiële situatie van de ouders niet overal aan mee kunnen doen. Daarom werken wij samen met het Jeugdfonds Sport en Cultuur en Stichting Leergeld. Zij helpen ouders bij het betalen van de contributie en de andere kosten, zoals kleding en materialen.

Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met Ruurd Verdam (06 – 5321 6645 | E-mail Ruurd Verdam). Hij is de contactpersoon hiervoor binnen onze verenging.

Je kan ook rechtstreeks contact opnemen met Stichting Leergeld | 06 – 543 87 803 | E-mail stichtingleergeld Vught | www.leergeld.nl/vught/


Voor volwassenen (18+) die (tijdelijk) de contributie niet kunnen betalen, heeft de gemeente de ‘Regeling Meedoen’. Via de site van Wegwijs+ kun je deze regeling aanvragen wegwijsplus.vught.nl/regeling-meedoen-0. Hierbij geldt een inkomensgrens. Op de site kun je zien of je hiervoor in aanmerking komt.

 

Opzeggen lidmaatschap of wedstrijdlicentie

Leden die hun lidmaatschap van de afdeling atletiek of Loopsport willen beëindigen dienen dit uiterlijk een maand voor het einde van het lopende kwartaal aan de ledenadministratie door te geven.


Opzeggen uitsluitend direct in je eigen ledenportaal op de website van PH (inloggen bij uw persoonlijke account). Het lidmaatschap blijft doorlopen als niet via dit ledenportaal wordt opgezegd.

Wat betreft het opzeggen van de wedstrijdlicentie van de Atletiekunie het volgende:
Indien men voor het nieuwe jaar niet meer over een wedstrijdlicentie wil beschikken, dient deze apart bij de ledenadministratie te worden opgezegd vóór 1 december a.s.
Opzeggen uitsluitend direct in je eigen ledenportaal op de website van PH (inloggen bij uw persoonlijke account). Indien niet tijdig wordt opgezegd, worden de kosten voor de wedstrijdlicentie voor de opvolgende jaar(en)doorberekend.

Daarom is het zaak om je eigen ledenportaal geactiveerd te hebben, waardoor je toegang hebt tot je eigen lidmaatschapgegevens. Indien deze nog niet is geactiveerd, kunt u deze zelf activeren, d.m.v. een wachtwoordreset, deze link staat linksbovenaan op de HOME page. Deze wachtwoordreset is uiteraard alleen mogelijk als uw juiste E-mailadres al binnen de ledenadministratie bekend is, is dit niet het geval, klik dan hier om uw E-mail adres op te geven. Dit moet handmatig verwerkt worden door de ledenadministratie en kan daarom even duren.

Na inlog, kunt u zelf wijzigingen van o.a. woon- of E-mailadres, betalingsgegevens of telefoonnumer bijwerken.

 

Mutaties Gymnastiek & Turnen

De gym & Turnen heeft momenteel nog een eigen ledenadministratie, mutaties doorgeven per E-mail. Het inschrijfformulier is hier terug te vinden.

Lid worden
*
*
*
*
*
*
*

De wedstrijdlicentie is voor pupillen en junioren t/m C verplicht. Senioren kunnen kiezen of ze een wedstrijdlicentie nemen. Hier zijn kosten aan verbonden.

*

Adresgegevens

*
*
*
*

Bankgegevens

*
*
*

Vink hieronder uw voorkeur voor vrijwilligerswerk binnen de vereniging aan.

Indien minderjarig: Vul de naam & e-mailadres van een ouder/voogd in

Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven