Nieuws

Bericht van het Algemeen Bestuur - Voorzitterschap

23 april 2018

Bericht van het Algemeen Bestuur
 

Na een lastige en langdurige worsteling heeft voorzitter Bart van Leerdam voor zichzelf vastgesteld dat een combinatie van zijn drukke werkzaamheden voor zijn eigen bedrijf met dat van het voorzitterschap van het algemeen bestuur van de Vughtse Sportclub Prins Hendrik niet langer houdbaar is. Bart heeft op 11 april j.l. de andere leden van het Algemeen Bestuur deelgenoot gemaakt van zijn afwegingen en het besluit om met directe ingang te stoppen als voorzitter van onze vereniging.

Het Algemeen Bestuur respecteert het besluit van Bart en heeft besloten per direct op zoek te gaan naar een nieuwe voorzitter. Op 18 april j.l. heeft het bestuur in een gesprek met oud-voorzitters Rien van Haperen en Rob Janssen vastgesteld dat, voor de korte termijn, een ad interim periode de meeste kans biedt op het vinden van een geschikte kandidaat voor definitieve opvolging. Het bestuur heeft Rien van Haperen verzocht of hij bereid is om ad interim de voorzittersrol op zich te nemen met ingang van de ledenvergadering op 25 juni a.s. Daar heeft Rien positief op gereageerd voor een periode van maximaal één jaar. Alle bestuursleden hebben uitgesproken Rien te zullen steunen in deze tijdelijk rol en functie. Tot 25 juni zijn de lopende taken van Bart verdeeld over de overige bestuursleden.

Namens het Algemeen Bestuur,

Janneke Schreuder, secretaris 
www.ph.nl
Het clubblad van Prins Hendrik (Kangoeroebode) is aan vernieuwing toe. Een van de ideeën is om een aantal keren per jaar een full… Meer >
 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven