Nieuws

Gymnastiekkamp 2018 - Geslaagd

18 oktober 2018
www.ph.nl
Het gymnastiekkamp is voorbij en er zijn al een paar dagen geweest om bij te komen, nu is het tijd om de balans op te maken!

Dit jaar ging het even helemaal anders. Waar het kamp normaal gesproken plaats vond in België, vond het dit jaar plaats in eigen land, op de kampeerboerderij "De Runsvoort" in Helvoirt. Een zeer mooie locatie met een groot grasveld en de Drunense Duinen om de hoek.

De eerste dag ging van start op het terrein van Prins Hendrik zelf, waar er veel verschillende activiteiten werden georganiseerd. Hier konden de kinderen hun skills laten zien met boksen, boogschieten en laser gamen. Op het eind van de dag werd er per fiets vertrokken naar de accommodatie, maar tijdens deze fietstocht zijn er nog verschillende opdrachten opgevoerd. Op het avondprogramma stond de spooktocht in het bos van de Drunense Duinen op het programma, een jaarlijks terugkomende activiteit. Mede door wat hulp van buitenaf is er een enorm gave spooktocht neergezet met een hoop special effects!

Op de tweede dag werd er een zeskamp georganiseerd, waar verschillende groepjes tegen elkaar streden voor de winst. Het spel dat de meest hilarische beelden opleverde was het Bubble Ball! Ook stond deze dag in het teken van de Bonte Avond waar er een mooie prijs te winnen viel, namelijk kaartjes voor JumpXL in Waalwijk! De feestavond werd feestelijke afgesloten door DJ Dynamic & Mc Peppie. 

De senioren dames hadden op de laatste dag ook nog een spel voorbereid, het safarispel. Op de bomen in de Drunense Duinen hingen blaadjes, met daarop het spel dat gespeeld moest worden. Per spel konden er puzzelstukjes verdiend worden, om zo een hele puzzel in elkaar te zetten met een groepje. Bij aankomst op het terrein van Prins Hendrik hebben alle kinderen nog de kampdans gedaan voor hun ouders, deze is hier terug te bekijken.

Het was een geslaagd kamp met veel enthousiaste kinderen, we hebben al veel leuke reacties mogen ontvangen! 

Het gymnastiekbestuur wil daarom de coördinatie, organisatie en de leiding bedanken voor de fantastische organisatie en begeleiding tijdens het kamp en hopen er volgend jaar weer een groot succes van te maken!

Met vriendelijke groet,

Demis van Doorn
Bestuurslid afdeling gymnastiek

 


 
www.ph.nl

jubileumspecial 2008-2018

10 januari 2019
PH 110 jaar,  het jubileumnummer 2008-2018, klik HIER om direct te lezen Meer >
 
Zondag 6 januari, het nieuwe jaar is al een week oud en het bestuur van Prins Hendrik dacht traditioneel aan de behoefte van een groot… Meer >
 
Annabelle Pont, (sport)podotherapeute, is door de Medische Commissie benaderd om een bijdrage te leveren aan advisering bij blessures… Meer >
 
www.ph.nl
De uitlsag van de Grote Clubactie is bekend en er zijn maar liefst 44 prijzen gevallen op de loten die namens Prins Hendrik zijn… Meer >
 
De Vughtse sportclub Prins Hendrik maakt deel uit van een consortium om innovatieve projecten uit te voeren. Dit samenwerkingsverband… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven