Nieuws

Gymnastiekkamp 2018 - Geslaagd

18 oktober 2018
www.ph.nl
Het gymnastiekkamp is voorbij en er zijn al een paar dagen geweest om bij te komen, nu is het tijd om de balans op te maken!

Dit jaar ging het even helemaal anders. Waar het kamp normaal gesproken plaats vond in België, vond het dit jaar plaats in eigen land, op de kampeerboerderij "De Runsvoort" in Helvoirt. Een zeer mooie locatie met een groot grasveld en de Drunense Duinen om de hoek.

De eerste dag ging van start op het terrein van Prins Hendrik zelf, waar er veel verschillende activiteiten werden georganiseerd. Hier konden de kinderen hun skills laten zien met boksen, boogschieten en laser gamen. Op het eind van de dag werd er per fiets vertrokken naar de accommodatie, maar tijdens deze fietstocht zijn er nog verschillende opdrachten opgevoerd. Op het avondprogramma stond de spooktocht in het bos van de Drunense Duinen op het programma, een jaarlijks terugkomende activiteit. Mede door wat hulp van buitenaf is er een enorm gave spooktocht neergezet met een hoop special effects!

Op de tweede dag werd er een zeskamp georganiseerd, waar verschillende groepjes tegen elkaar streden voor de winst. Het spel dat de meest hilarische beelden opleverde was het Bubble Ball! Ook stond deze dag in het teken van de Bonte Avond waar er een mooie prijs te winnen viel, namelijk kaartjes voor JumpXL in Waalwijk! De feestavond werd feestelijke afgesloten door DJ Dynamic & Mc Peppie. 

De senioren dames hadden op de laatste dag ook nog een spel voorbereid, het safarispel. Op de bomen in de Drunense Duinen hingen blaadjes, met daarop het spel dat gespeeld moest worden. Per spel konden er puzzelstukjes verdiend worden, om zo een hele puzzel in elkaar te zetten met een groepje. Bij aankomst op het terrein van Prins Hendrik hebben alle kinderen nog de kampdans gedaan voor hun ouders, deze is hier terug te bekijken.

Het was een geslaagd kamp met veel enthousiaste kinderen, we hebben al veel leuke reacties mogen ontvangen! 

Het gymnastiekbestuur wil daarom de coördinatie, organisatie en de leiding bedanken voor de fantastische organisatie en begeleiding tijdens het kamp en hopen er volgend jaar weer een groot succes van te maken!

Met vriendelijke groet,

Demis van Doorn
Bestuurslid afdeling gymnastiek

 


 
Bezoek deze vaste pagina met de clubrecords atletiek
 
Op onderstaande foto zijn de zojuist gecertificeerde assistenten te zien, proficiat allen! Van links naar rechts: Marcel… Meer >
 
www.ph.nl
Afgelopen weekend vonden de Open Tilburgse Kampioenschappen plaats voor de dames van de 3edivisie en de N3. Dit is vroeg in het seizoen… Meer >
 
www.ph.nl
De turners van Prins Hendrik hebben een nieuwe trainingsshirt en sporttas ontvangen van Pennings Akoestisch… Meer >
 
www.ph.nl
In het weekend van 9 december 2018 vindt het EK Cross 2018 plaats op de Beekse Bergen. Een fantastische lokatie om te sporten… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven