Wie zitten er allemaal in het JC?

Even voorstellen...

Even voorstellen:
Niet alle leden van het JC zijn betrokken bij de trainingen van uw kind. Als ouder is het fijn om te weten met wie u uw kind een dag of weekend op pad stuurt. Daarom stellen wij ons op deze pagina even voor.
 
Jasper Heesbeen (voorzitter)
Inmiddels ben ik alweer een paar jaar lid van het jongerencomité. Als 6 jarig jongetje ben ik begonnen bij Prins Hendrik. De trainingen bij PH heb ik altijd heel leuk gevonden. Ik heb vaak meegedaan met de activiteiten die het JC organiseerde. Samen met mijn vriendjes keken we het hele jaar uit naar het jeugdkamp. Een weekend lang samen spelletjes doen en ’s nachts overnachten in het kamphuis. Bij de B pupillen mochten we voor het eerst mee op kamp. Ik heb vervolgens nooit een jaar overgeslagen. Dat betekent dat ik in totaal 12 jaar heb meegedaan met het jeugdkamp.
Uiteindelijk ben je te oud om nog mee te mogen met de kampen. Dan is er maar één oplossing: zelf de kampen mee gaan organiseren. Dit doe ik nu al een aantal jaar en het verveeld nooit!
Nadat ik lid ben geworden van het JC kwamen er al snel een paar veranderingen in de organisatie. De voorzitster Valentine Kortbeek vond het na ruim 10 jaar tijd om ermee te stoppen waardoor ik de rol als voorzitter heb overgenomen.
Naast het jongerencomité ben ik zelf actief bezig met sporten bij Prins Hendrik. Ik train zes keer in de week en geef daarnaast af en toe training aan de jeugd. Veel atletiek kiezen binnen atletiek voor één onderdeel. Voor mij is dat altijd het hoogspringen geweest. Mede door mij lichaamslengte (2,05 meter) was ik daar altijd goed in. Inmiddels is mijn persoonlijk record 2,12 meter.
Naast de vele uren die ik bij PH doorbreng werk ik fulltime als docent wiskunde in het voorgezet onderwijs en ben ik bezig met een studie om nog beter les te kunnen geven.
 
Harm Heesbeen (vicevoorzitter)
Mijn naam is Harm Heesbeen, 25 jaar oud en al heel wat jaartjes te vinden bij Prins Hendrik. Ik ben begonnen als atleet, daarna jeugdtrainer en nu JC lid. Ik ben de laatste twee jaar weinig te vinden op de atletiek baan maar bij elk jeugd activiteit trouw aanwezig. Voor elk jeugdig lid die ik ontmoet bij activiteiten komt altijd hetzelfde ter spraken: Ja ik ben de broer van Jasper, hij is groter en ik ben ouder (en ik ben blij dat ik niet nog  groter dan hem ben). daarmee moet ik mezelf meestal voorstellen nadat ze mijn naam horen. Ik denk dat mijn kwaliteit als JC lid voor de kinderen ligt bij het feit dat ik mijn kampen vroeger kan omschrijven met een paar woorden: keten, fanatiek mee doen en vooral niet slapen. Dit zijn dan ook de dingen die ik stimuleer bij activiteiten. En hoop dat ieder kind, als ze net zo oud zijn geworden als mij, met evenveel plezier denkt over het JC als ik heb gedaan en nog steeds doe....
 
Tim van de Westelaken (penningmeester)
Ik ben Tim van de Westelaken, ik ben 21 jaar oud. Ik zit sinds denk ik sinds met 8ste op atletiek binnen onze sport vereniging Prins Hendrik. Ik ben zelf nog regelmatig te vinden op de atletiekbaan, als atleet ben ik meestal op de dinsdag en de donderdagavond op de atletiekbaan te vinden. Als klein mannetje vond ik het vroeger prachtig om mee op kamp te mogen en lekker een heel weekend weg te zijn van huis en van mijn ouders. Een keer niet op tijd naar bed, maar lekker lang op blijven en veel snoepen en herrie maken tot in de laten uurtjes. Nadat voor mij de periode ook als AB junior met de kampen was afgelopen, leek het mij erg leuk om eens een kijkje te nemen binnen het Jongerencomité. Van het één kwam het ander en ondertussen zit ik al 3 jaar bij het jongerencomité waarbij ik al verschillende mooie evenementen en kampen mee heb mogen organiseren. De leukste activiteit op het kamp vind ik toch wel de zaterdagavond. Vooral de bonte avonden en de feest avonden zijn altijd erg gezellig en brengt altijd mooie momenten met zich mee.
 
Joep Janssen & Jeroen Engels
Wij zijn de Janssen en d’n Engels! Voornamen Joep en Jeroen, en we zijn samen 55 jaar oud op dit moment.
Joep is voormalig meerkamper in de atletiek, en is nu actief als trainer binnen verschillende groepen van Prins Hendrik. Hij traint de C-Junioren, en despecialisatie groep verspringen / hinkstapspringen vanaf de B-Junioren. Daarnaast op de zondagochtend nog een groepje met polsstokhoogspringers op het beginnende niveau.
Overdag is Joep combinatiefunctionaris in de gemeente Boxtel. Dat wil zeggen dat hij samen met 6 anderen verantwoordelijk is voor de bewegings-stimulering van de jeugd in het basisonderwijs, door middel van gymlessen, naschoolse activiteiten, en evenementen in verschillende vormen.
Daarnaast ook nog actief als looptechniek-trainer bij de nieuwe regionale voetbalopleiding Brabant United, dit zijn de jeugdopleidingen van FC Den Bosch en RKC Waalwijk samengevoegd.
En tussendoor nog wat kleinere opdrachtjes met betrekking tot looptechniek en atletiektrainer, bij verschillende sporten en verenigingen.
Jeroen is de hardloper van het Jongerencomité. Hij is al zeker 10 jaar opnieuw lid, na al bij de jeugd bij Prins Hendrik gezeten te hebben, en daarna een tussenstop bij het voetballen. Jeroen is op dit moment weer volop actief als hardloper, en gaat voor een nieuwe carriere als steeple-chase loper. Ook is Jeroen volledig op de hoogte van alle A-B Junioren, aangezien hij samen met Jos van Schijndel de ploegleider is van deze junioren in de competities. Tot een jaar geleden was Jeroen ook nog trainer bij de C-Junioren.
Overdag is Jeroen bedrijfsleider bij een agrarisch bedrijf. Dus mocht u nog wat groen in de tuin hebben, schroom niet om Jeroen te bellen. Komt ie ff met zijn busje langs!
Nou, houdoe en tot bij de volgende activiteit!
 
Jan Janssen
Ik ben zowat opgegroeid bij Prins Hendrik, dat kwam mede door mijn ouders die actief betrokken waren en nog steeds zijn, bij PH. Ik ben bijna iedere dag wel op Prins Hendrik te vinden, om zelf te trainen of om training te geven aan de A-pupillen. Doe je dan maar 1 onderdeel? Nee, ik doe niet 1 onderdeel, maar ik doe lekker alles. Ik ben meerkamper die het erg leuk vindt om te trainen en om wedstrijden te doen. Vanaf de B-pupillen mocht je meedoen aan de activiteiten die het jongerencomité organiseerde. De grootste activiteit was het kamp natuurlijk, waar je al een paar maanden naar uit keek omdat het zo leuk was. Naast het kamp waren er ook zeskampen of nachttochten, die ook erg goed georganiseerd waren. Maar na enige tijd, als je iets ouder wordt en als het tijd wordt dat je niet meer mee mag, moet je iets anders. Ik ben kort geleden gevraagd om bij het jongerencomité te komen om de kampen en andere evenementen mee te organiseren. Deze kans liet ik natuurlijk niet liggen en heb meteen ja gezegd! Tot snel bij het kamp of een van de andere activiteiten!
 
 
 
Tamara Bos
Ik ben Tamara Bos, hordeloopster, student, en lid van het JC.  Ik zit nu zo’n twee jaartjes bij PH, en daarvoor heb ik wat atletiek ervaring gedaan bij DAK in Drunen. Toen ik overstapte van DAK naar PH kwam ik voor het eerst echt in aanraking met jeugdactiviteiten en dus ook het jongerencomité. In het begin mocht ik nog een paar keer zelf, als deelnemer, mee op kamp en meedoen aan andere activiteiten. Maar daarna ben ik ook mee gaan helpen met de uitvoering hiervan. Zo rolde ik vanzelf een beetje bij het JC binnen. Toen eenmaal gevraagd werd of ik bij het JC wilde, heb ik direct ja gezegd. En sindsdien (nu ongeveer een jaar geleden) mag ik mezelf ook lid noemen. Zo was afgelopen CD en pupillen kamp mijn eerste kamp als begeleider, en ik kan zeggen dat ik het zeer geslaagd vond! Ik hoop dat er nog velen mogen volgen! Naast het organiseren van fantastische kampen, te gekke 6-kampen en andere super leuke activiteiten, houd ik me in mijn dagelijkse leven bezig met studeren en train ik ook regelmatig.
 
Marlou van Rooij
Al ruim 13 jaar ben ik lid van een van de gezelligste vereniging van Nederland, Prins Hendrik. Ik kon nog maar net lopen in de tijd dat ik mijn eerste geel-blauwe tenue aanschafte.  Mijn naam is Marlou van Rooij, ik ben 19 jaar en ben momenteel woonachtig in Breda.  Het idee dat ik één onderdeel mocht kiezen als specialisatie ging er bij mij niet in. Dit zorgde er voor dat ik momenteel actief ben als meerkampster.  Ik train meerdere malen per week op de atletiekbaan in Vught, deze trainingen combineer ik met een training op de baan van Sprint Breda. Naast mijn passie voor Atletiek ben ik een jaar geleden met veel enthousiasme lid geworden van het Jongeren comité.  Met veel plezier organiseer ik elke keer weer leuke evenementen voor de jongeren van Prins Hendrik.  Deze evenementen variëren van zeskampen tot filmavonden en van knutselen tot kussengevechten, waaronder ook mijn favoriet: de beruchte spooktocht.  Het is leuk om te zien dat de kinderen plezier hebben in de activiteiten die georganiseerd worden.  Daarnaast doe ik zelf maar al te graag een dansje mee en zeg ik geen nee tegen een potje bulldoggen.
 
Lisa Postema
Hallo allemaal!
Ik ben Lisa, de kleinste van ons allemaal! Soms niet helemaal te onderscheiden van de junioren qua lengte, maar ik ben toch echt al negentien jaar. Twee jaar geleden ben ik onderdeel geworden van het Jongeren Comité, en dat vind ik heel erg leuk! Vanaf mijn zesde zit ik op atletiek. Mijn favoriete onderdelen zijn de sprint onderdelen (alles wat langer is dan 200 meter vind ik echt veel te ver haha). Op de baan ben ik door de weeks niet meer zo heel vaak te vinden. Ik studeer namelijk psychologie in Leiden. Van maandag tot en met vrijdag woon ik daar in mijn kamertje. In de sportschool probeer ik mijn studentenconditie toch nog een beetje hoog te houden, zodat ik in het weekend nog lekker kan trainen op de baan bij PH.
Zo, dit was het! Ik hoop jullie snel te zien tijdens de kampen en activiteiten van het JC. Ik heb ik er zin in!! Daaaag! 
 
Anniek Gubbels
Waarschijnlijk zullen de meeste van jullie mij niet kennen. Laat ik me even voorstellen, mijn naam is Anniek Gubbels ik ben 22 jaar oud werk bij een accountantskantoor en studeer daarnaast ook nog. Vanaf mijn achtste train in bij Prins Hendrik. Eigenlijk ben ik alleen nog tijdens vergaderingen op de baan te vinden, aangezien ik in Utrecht woon en er destijds voor heb gekozen om daar te gaan trainen.
Als klein kind keek ik altijd uit naar het atletiekkamp, mijn vriendinnetjes en ik hadden al de hele week voorpret. Wie nam welke snoepjes en chips mee, wie zorgde er voor de muziek en de grootste vraag van alles wat gingen we doen tijdens de bonte avond en wat trokken aan we daarbij aan?
Doordat ik zelf altijd zo genoot van de kampen wist al snel dat als ik zelf niet meer mee op kamp mocht, graag in het Jongeren Comité wilde. Want wat is er nou leuker dan de kinderen nu net zo intens zien genieten als ikzelf vroeger. En als het dan zondag is en na het traditionele bulldoggen de kinderen helemaal zijn uitgeput en door hun ouders op gehaald worden, geeft mij dat een heerlijk gevoel en weet ik dit was weer een geslaagd kamp!
 
P.S. Omdat ik nu in Den Bosch werk zal ik ook weer bij Prins Hendrik gaan trainen, dus wie weet tot binnenkort op de baan?
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven