Wie zitten er allemaal in het JC?

https://www.ph.nl/back-site/upload/prinshendrik/content/Jasper%5b1%5d.pngEven voorstellen:
Niet alle leden van het JC zijn betrokken bij de trainingen van uw kind. Als ouder is het fijn om te weten met wie u uw kind een dag of weekend op pad stuurt. Daarom stellen wij ons op deze pagina even voor.

Jasper Heesbeen (voorzitter)
Inmiddels ben ik alweer een aantal jaar lid van het jongerencomité. Als 6-jarig jongetje ben ik begonnen bij Prins Hendrik. De trainingen bij PH heb ik altijd heel leuk gevonden. Ik heb vaak meegedaan met de activiteiten die het JC organiseerde. Samen met mijn vriendjes keken we het hele jaar uit naar het jeugdkamp. Een weekend lang samen spelletjes doen en ’s nachts overnachten in het kamphuis. Bij de B-pupillen mochten we voor het eerst mee op kamp. Ik heb vervolgens nooit een jaar overgeslagen. Dat betekent dat ik in totaal 11 keer op kamp ben geweest!


Uiteindelijk ben je te oud om nog mee te mogen met de kampen. Dan is er maar één oplossing: zelf de kampen mee gaan organiseren. Dit doe ik nu al een aantal jaar en het verveelt nooit!

Naast het jongerencomité ben ik zelf actief bezig met sporten bij Prins Hendrik. Ik train zes keer in de week en geef daarnaast trainingen. Veel atleten kiezen binnen atletiek voor één onderdeel. Voor mij is dat altijd het hoogspringen geweest. Mede door mij lichaamslengte (2,05 meter) was ik daar altijd goed in. Inmiddels is mijn persoonlijk record 2,12 meter.
Naast de vele uren die ik bij PH doorbreng werk ik fulltime als docent wiskunde in het voorgezet onderwijs en ben ik coördinator van de brugklas.

 

 

 

Harm Heesbeen (vicevoorzitter)

Mijn naam is Harm Heesbeen, het oudste lid van het JC. Ik ben al heel wat jaartjes te vinden bij Prins Hendrik. Ik ben begonnen als atleet, daarna jeugdtrainer en nu JC lid. Ik ben buiten de activiteiten van het jongerencomité niet veel te vinden op de baan. Druk met werk en andere sporten, maar bij elk activiteit trouw aanwezig. Meestal moet ik mezelf aan de kinderen voorstellen met dezelfde zinnen: Ja ik ben de broer van Jasper, hij is groter en ik ben ouder (en ik ben blij dat ik niet groter ben dan hem). Ik denk dat mijn kwaliteit als JC-lid ligt bij het feit dat ik mijn kampen vroeger kan omschrijven met een paar woorden: keten, fanatiek mee doen en vooral niet slapen. Dit zijn dan ook de dingen die ik stimuleer bij activiteiten. Ik hoop dat ieder kind later met evenveel plezier terugdenkt aan de activiteiten die wij organiseren.

 

 

Tim van de Westelaken (Penningmeester)

Ik ben Tim en al ruim 18 jaar lid binnen de sportclub Prins Hendrik. Ik ben op 8-jarige leeftijd bij Prins Hendrik terecht gekomen. In de tussentijd ben ik bij verschillende facetten van de vereniging actief geweest. Ik ben begonnen aan mijn 7e jaar binnen het Jongerencomité waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier deel van mag uitmaken. Als kleine man vond ik het vroeger prachtig om mee te mogen gaan op kamp of deel te mogen nemen aan de activiteiten, welke georganiseerd werden door het Jongerencomité. Misschien dat ik het daarom ook al wel 7e jaren uithoudt binnen het Jongerencomité. Mijn favorieten activiteit is toch wel de zaterdagavond waar ik altijd met nieuwe energie in ga en wat elke keer weer mooie momenten oplevert. Hopelijk komen we elkaar ergens tegen tijdens een van onze activiteiten!!

 

 

https://www.ph.nl/back-site/upload/prinshendrik/content/foto.jpgJoep Janssen
Ik ben dagelijks op de atletiekbaan te vinden. Verschillende groepen krijgen training van mij. Van oorsprong ben ik meerkamper in de atletiek, maar nu alleen nog actief als trainer binnen verschillende groepen van Prins Hendrik. Mijn kracht ligt vooral bij de trainingen aan de springers van PH vanaf de B-junioren, zowel het verspringen, hinkstapspringen, hoogspringen en polsstokspringen. Jullie moeten dus nog een paar jaar wachten voordat je training van mij kunt krijgen. Ook begeleid ik de meerkampers van Prins Hendrik
Naast de vele uren op de atletiekbaan ben ik combinatiefunctionaris in de gemeente Boxtel. Dat wil zeggen dat hij samen met 6 anderen verantwoordelijk is voor de bewegings-stimulering van de jeugd in het basisonderwijs, door middel van gymlessen, naschoolse activiteiten, en evenementen in verschillende vormen.

 

Jan Janssen

Ondertussen alweer enkele jaren lid van het jongerencomité en al heel wat activiteiten mogen organiseren. Opgegroeid bij Prins Hendrik door fanatieke ouders die nog steeds erg druk bezig zijn bij de club. Ik vind meerkamp het mooiste onderdeel van Atletiek, maar door een blijvende blessure moest ik twee jaar geleden helaas kiezen om alleen ver te gaan springen. Dat pakte goed uit en heb ondertussen een persoonlijk record van over de zeven meter. Naast zelf lekker te sporten organiseer ik graag activiteiten en hoefde ik niet zo lang na te denken toen Jasper vroeg of ik bij het jongerencomité wilde. Het is erg leuk om de kampen, maar ook de andere activiteiten zoals de nachttochten en de zeskampen uit te voeren. Naast veel op de atletiekbaan te zijn, werk ik bij Signify, voorheen Philips Lighting en volg ik een deeltijdstudie commercieel economie op de Avans Hogeschool in Den Bosch.

 

 

 

Tamara Bos

https://www.ph.nl/back-site/upload/prinshendrik/content/Tamara%5b1%5d.pngMisschien ben ik ietsje minder bekend binnen het JC, maar daar is deze voorstelronde voor. Ik ben Tamara Bos, hordeloopster bij PH, en ik mag me al een tijdje lid van het JC noemen. Toen ik net bij PH zat en nog mee mocht met de kampen en andere activiteiten, waren dit altijd de dingen waar ik het meeste naar uit keek! Gezellig met z’n allen gek doen met kamp en een dik weekend genieten. En vanaf het moment dat ik me meer ging bezighouden met de activiteiten van het JC, heb ik nog net zo veel genoten als toen ik zelf mee mocht, vooral van alle blije en vermoeide gezichtjes tijdens en na afloop van de evenementen. Met name de kampen zijn elk jaar weer een groot feest, en ook andere dingen zoals een 6-kamp of een spooktocht zijn momenten dat het zo ongelofelijk leuk is om bij het JC te horen. Naast het organiseren van deze activiteiten train ik zelf regelmatig mee met de hordengroep, dus vaak wel op de baan te vinden. Zie ik jullie binnenkort bij een van onze activiteiten? :)

 

Maartje Cremers

Hoi! Ik ben Maartje Cremers en ik ben 18 jaar. Ik studeer de Pabo in Breda en zit op dit moment in mijn tweede jaar.

Ik train inmiddels al bijna 8 jaar bij Prins Hendrik. Omdat ik niet uit één onderdeel wilde kiezen, train ik nog steeds alle onderdelen in de algemene groep.  Sinds een paar jaar maak ik deel uit van het jongerencomité. Met veel plezier help ik mee met het organiseren van leuke activiteiten voor de jeugd.

Deze variëren van spooktochten tot atletiekkampen. Het is heerlijk om te zien hoeveel plezier iedereen hierbij heeft en hoe fanatiek ze zijn.

Ik hoop hier dan ook nog lang aan mee te kunnen helpen.

 

 

 

 

 

Daan Gielen

 

Hoi ik ben Daan, 21 jaar en al 10 jaar lid van ph. Op het moment ben ik actief als meerkamper, trainer en lid van het jongerencomité. Je zal mij dus heel vaak zien op de baan. Ik werk een aantal dagen in de week bij scheider outdoor en ben op zoek naar een leuke studie. Het JC heeft mij 2 jaar geleden gevraagd om lid te worden. Ik vond het altijd super leuk om te helpen dus heb meteen ja gezegd. Nu organiseer ik met veel plezier de kampen en alle andere jeugdactiviteiten!

 

 

 

 

 

 

Jorg Kroon

Mijn naam is Jorg Kroon. De meeste van jullie zullen mij al wel is op de atletiekbaan hebben gezien. Hier loop ik namelijk al 13 jaar rond. Ik was 6 toen ik begon en train er nog steeds. Inmiddels heb ik mezelf gespecialiseerd in de werp onderdelen kogelstoten en discuswerpen. Hiervoor train ik vier keer per week. Ook heb ik 2 jaar training gegeven bij de A-pupillen en ben ik al een heel aantal keer mee geweest op verschillende kampen.  Ikzelf vond vroeger de dingen die het jongeren comité organiseerden heel leuk. Het hoogtepunt was natuurlijk het kamp. Hier moest ik dan ook wel een week van bijkomen maar dat was het zeker waard. En dan met name de spooktocht op de zaterdagavond en het bulldoggen in de duinen op de zondag middag. Nadat ik zelf te oud ben geworden om mee op kampen en activiteiten te kunnen en ik ze toch niet wil missen ben ik bij het jongeren comité gevraagd. Ik ben ook altijd in voor een feestje en ben dus ook vaak te vinden aan de bar of op de dansvloer in Den Bosch. Buiten al het sporten en feesten om volg ik een opleiding op het ROC Tilburg. En in de weekenden kan je me achter de frituur vinden in de friettent. Dit was het dan dus hopelijk tot snel op de baan of een activiteit!

 

 

 


Lotte Houtman

 

Hallo!
Mijn naam is Lotte Houtman en ben zeventien jaar oud. Ik loop al een tijdje hier op Prins hendrik rond, dus misschien hebben jullie mij al weleens gezien.  De onderdelen die ik doe zijn hoogspringen en polsstokhoogspringen. Ik zit nu in vijf havo op het Maurickcollege, dus ik hoop dit jaar mijn diploma te halen. Dit is mijn eerste jaar bij het Jongere comité en heb erg veel zin om mee te helpen met de activiteiten die wij gaan organiseren!

Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven