Slow Sports

Slow Sports bij Prins Hendrik

Vanaf september 2018 start op vrijdagochtend Wijkpunt Prins Hendrik. Er zal dan allerlei beweegaanbod zijn én de mogelijkheid gezellig een kopje koffie of thee te drinken met elkaar. Een van de beweegactiviteiten zal dan zijn Slow Sports.

Wat is Slow Sports?
Slow Sports is een hele goede keuze als bewegen niet vanzelfsprekend voor je is. Als je altijd al graag hebt willen bewegen, maar de drempel als veel te hoog ervaart. Of als je niet intensief kan of wil bewegen om wat voor reden dan ook.

In de Slow Sports les maak je samen met leefstijlcoach Susan in een klein groepje een mooie wandeling. Onderweg doen we oefeningen voor kracht, lenigheid en balans. Er is geen enkele prestatiedwang of -drang. Genieten van het bewegen en het buiten zijn staat voorop! Dat is de belangrijkste voorwaarde om te blíjven bewegen.

De les vindt buiten plaats, op vrijdagochtend van 9.00 tot 10.00 vanaf de parkeerplaats bij Prins Hendrik (Sportlaan 1 te Vught). Meedoen? Kom dan gewoon langs. Zorg dat je sportschoenen en makkelijke (sport) kleding aan hebt en eventueel een flesje water. Na afloop is er voor de liefhebbers een kopje koffie of thee in de kantine.


Voor meer informatie zie www.slowsports.nl

Slow Sports is een landelijk concept ontwikkeld door Désirée Smits. In Vught doe je dit met Susan maar je kan Slow Sports op veel meer plaatsen in Nederland doen. Als je graag een gratis proefles volgt stuur dan simpelweg E-mail
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven