Kalender

16 sep 2018 - 23 sep 2018
'De Mars' Een 8 daags wandel- en loopevenement in de Provincie Noord-Brabant
In de week van 16 tot 23 september is 'De Mars' in Noord-Brabant. Een wandel- en loopevenement wat in opdracht van de Provincie Noord-Brabant wordt georganiseerd. Dit ter ere van de nieuwe wandelroute in Noord-Brabant, de Zuiderwaterlinie. Alle verenigingen, clubs en individuen zijn uitgenodigd om hieraan deel te nemen en zich te laten zien en presenteren. Natuurlijk horen daar ook alle atletiekverenigingen met hun atleten.
De meest actuele informatie kunt u hier vinden
 
Een aantal etappes zijn bij u in de buurt waarbij er ook een Plogging plaats zal vinden (Hardlopen en zwerfvuil verzamelen)
Wellicht ook leuk en interessant voor uw leden.

Meedoen aan De Mars is Gratis, dit evenement heeft geen financieel winstoogemerk.

3 etapes in de buurt van Vught:

 
 
26 sep 2018 19:00
Prins Hendrik Loopsport: Start-to-Move September 2018
dinsdag 11 september 2018 start bij atletiekvereniging Prins Hendrik een nieuwe serie Start-to-Move, een looptraining gericht op beginners. U kunt uiterlijk 2 weken na de start nog inschrijven en instromen.
 
14 okt 2018
Soest Bosmarathon Soest

De Bosmarathon is een hardloop evenement dat in de bossen van Soest gehouden wordt. Start en finish zijn op de atletiekbaan van AV Pijnenburg. We hebben een volledig programma met afstanden voor de jeugd (1,3 en 2,1 km), de 5 km, 10,5 km, 21 km, 31,5 km en natuurlijk de hele marathon. Daarnaast bieden we een marathon estafette (4 lopers à 10,5 km) en speciale afstanden voor Nordic Walkers en Sportief Wandelaars aan.

Parcours
Alle parcours gaan over bospaden. Onverhard dus, soms met een obstakel in de vorm van een boomstronk of diepe plassen. Volgens kenners één van de mooiste parcours om hard te lopen. Onderweg zijn er twee verzorgingsposten ingericht. Kleed- en doucheruimte is beschikbaar.

Meer informatie?
Op www.bosmarathon.nl vind je alle informatie. Voor persoonlijk contact ben ik telefonisch bereikbaar op (06) 5422 4181 of per email rob.land@bosmarathon.nl

 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven