Kalender

13 dec 2017 20.00
Sportlaan 1 Vught ALV 13 december 2017
Op woensdag 13 december 2017 om 20.00 vindt wederom de Algemene Ledenvergadering plaats. Het algemeen bestuur nodigt alle leden van harte uit voor deze bijeenkomst.
 
16 dec 2017 18:30
Vught Longest Night Trail
 

Op zaterdagavond 16 december aanstaande wordt in Vught de Longest Night Trail georganiseerd. We vieren dan het begin van de langste nacht waarna de dagen weer gaan lengen. Tegen het donker gewapend met niets meer dan een hoofdlampje verjagen we tijdens deze unieke avond de duisternis. De Longest Night Trail is hét hardloopevenement dat lopers aanspoort om hun hardloopschoenen ook tijdens de donkerste dagen van het jaar aan te trekken.

Tijdens de langste nacht van het jaar kan men deelnemen aan verschillende afstanden. Je kunt kiezen voor 5 of 10 kilometer of als je nog meer uitdaging wilt 15 kilometer. Voor gezinnen is er een spannende fakkeltocht. Na een verrassende opening is de start om 18.30 uur. We verwachten de laatste hardloper rond 20.30 uur over de finish. Ongeacht leeftijd, niveau of doel, is er een Longest Night Trail voor iedereen. De parcoursen zijn voor het grootste gedeelte onverhard en lopen door bossen en velden. Gegarandeerd spectaculair. Het evenement zal daarnaast aangekleed worden door muziek en vuur. Er kan de gehele avond genoten worden van een hapje en een drankje op een sfeervolle locatie.

longestnighttrail.nl

 
26 dec 2017
Prins Hendrik 46e RiemersmaLeasingKANGOEROELOOP

46STE RiemersmaLeasingKANGOEROELOOP

DINSDAG 26 DECEMBER TWEEDE KERSTDAG

 

Opnieuw: voorinschrijving via www.inschrijven.nl (tot 22 december 2017)

 

Als u dit leest, dan bent u ongetwijfeld midden in de voorbereiding op ons grootste jaarlijkse evenement op Tweede Kerstdag 26 december: de RiemersmaLeasing Kangoeroeloop, georganiseerd door de Kangoeroeloopcommissie van de Vughtse sportvereniging Prins Hendrik.

Weet u het nog van vorig jaar? Bijna 3000 deelnemers konden de uitdaging niet weerstaan om op die dag een van de 5 afstanden te lopen op de meer dan voorheen op de aangekondigde afstanden toegesneden parcoursen. Dit evenement blijkt en blijft een zeer aantrekkelijke invulling van Tweede Kerstdag en wanneer de organisatie kan blijven rekenen op voldoende vrijwilligers om de loop mogelijk te maken dan ziet de toekomst er rooskleurig uit

 
6 jan 2018 09:30
Prins Hendrik Road To Rotterdam
Op zaterdag 6 januari 2018 is de 1e trainingsloop voor de marathon van Rotterdam. Lees hier de gedetailleerde RTR informatie.

De data van de trainingslopen zijn:
13 januari 20km
3 februari 25km
24 februari 30km
17 maart 35km                                              

Nieuw dit jaar is een tijdelijk -marathon- lidmaatschap van Prins Hendrik, De kosten voor het  nieuwe marathonaanbod vanaf 6 januari tot en met april bedragen 99 euro per persoon. Daarvoor krijgt men een tijdelijk lidmaatschap van Prins Hendrik (inclusief gebruik van alle faciliteiten), een uitgebalanceerd trainingsschema en individuele begeleiding. Dit gebaseerd op 4 trainingen per week en aandacht voor zaken als looptechniek, verantwoorde opbouw en blessurepreventie.

Lees hier de gedetailleerde informatie.
 
7 jan 2018
Prins Hendrik Lunettencross en Lunettentrail

Op zondag 7 januari 2018 organiseert PH voor de 73e keer de Lunettencross en de 1e editie van Lunettentrail.
Het parkoers van Lunettencross is vernieuwd en gaat net als de Lunettentrail over een uitdagende route in de Vughtse Heide. 

Tijdens de pupillen wedstrijd van de Lunettencross zullen ook de scholierenwedstrijden plaats vinden voor kinderen van groep 3 t/m 8.

 
9 jan 2018 19:00
Prins Hendrik Loopsport: Start-to-Move januari 2018
dinsdag 9 januari 2018 start bij atletiekvereniging Prins Hendrik een nieuwe serie Start-to-Move, een looptraining gericht op beginners. U kunt uiterlijk tot en met 23 januari (2 weken na de start) nog inschrijven en instromen.
 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven