Kalender

26 mei 2018
Leek Finale 4e divisie turnen heren
 
27 mei 2018
Nijmegen Marikenloop voor Marikenhuis

Het Marikenhuis, inloophuis voor iedereen die is geraakt door kanker, is volledig afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. Daarom is iedereen die betrokken is bij het Marikenhuis zo blij dat het Marikenhuis het goede doel is bij de Marikenloop 2018.
 

Volg voor meer informatie de site van het Marikenhuis: klik hier.

  • Ook op de site van de Marikenloop www.marikenloop.nl staat meer informatie hoe u het Marikenhuis kunt steunen.

PS - Het Marikenhuis organiseert op weg naar de Marikenloop allerlei acties in het teken van 'Bewegen op weg naar de Marikenloop'. De start is op Wereldkankerdag, zondag 4 februari. Locatie: Marikenhuis, Slotemaker de Bruïneweg 163 in Nijmegen. In samenwerking met Radboudumc en het Radboud Sportcentrum organiseert het Marikenhuis op die dag een informatiebijeenkomst over het belang van bewegen, juist ook bij kanker.

  • Dr. Ellen van Jaarsveld zal niet alleen ingaan op het belang van bewegen, ook bij kanker, maar daarnaast concreet aangeven hoe je het kunt aanpakken als je meer wilt gaan bewegen: 'Hoe stel je jezelf een doel en hoe bereik je dit?'
  • Het Radboud Sportcentrum komt bio-impedantiemetingen verrichten en geeft u individuele feedback over uw spiermassa, vetmassa, en lichaamsvocht. Docenten van het Radboud Sportcentrum leggen u alles uit over de betekenis van de meting. Een gezonde lichaamssamenstelling is immers meer dan alleen het gewicht.

Iedereen, niet alleen mensen geraakt door kanker, is op 4 februari welkom in het Marikenhuis om zich te laten meten, de lezing bij te wonen of gewoon kennis te maken met het Marikenhuis.

 

Meer informatie over de bijeenkomst op 4 februari vindt u HIER

 
30 mei 2018 14:30
Prins Hendrik Schoolatletiekwedstrijd
 
2 jun 2018
Hoofddorp Bondskampioenschap turnen heren
De heren van de 3e, 2e of 1e divisie die zich gekwalificeerd hebben, mogen deelnemen aan het Bondskampioenschap van 2018. 

Op zaterdag 2 juni zal de meerkampfinale plaatsvinden en op zondag 3 juni de toestelfinales.
 
11 jun 2018 20.00
Sportlaan 1 Vught 11 juni 2018 Algemene Ledenvergadering
Op maandag 11 juni 2018 om 20.00 uur vindt wederom de Algemene Leden Vergadering plaats in het Clubhuis van Prins Hendrik. Het Algemeen Bestuur wil alle leden van harte uitnodigen voor deze bijeenkomst. De stukken voor de vergadering zijn twee weken van te voren beschikbaar op de site en in hardcopy in het clubhuis.
 
23 jun 2018
Ahoy Rotterdam Nederlands Kampioenschap
De eredivisie heren van Prins Hendrik nemen deel aan het Nederlands Kampioenschap turnen in Ahoy Rotterdam. Naast het turnen zijn er meerdere disciplines die dit weekend een NK hebben. Er is veel te beleven tijdens dit weekend!
 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven