Kalender

29 okt 2017 11:15
Prins Hendrik 12e Meierijloop

Meierijloop keert terug op atletiekbaan

 

Een nieuwe datum. Een nieuw parkoers én een vernieuwde organisatie. Er gaat heel wat veranderen voor de 12e editie van de Meierijloop. Het evenement verhuist van het eerste naar het laatste weekend van oktober. Start en finish vinden op zondag 29 oktober weer plaats op de atletiekbaan. Dat betekent dat de loop Vught Centrum verlaat en terugkeert waar het ooit allemaal begon.

 
29 okt 2017 11:00
Boxtel 50e Sparrenbosloop in Boxtel
50e Don Quichotte Sparrenbosloop in Boxtel, georganiseerd door Marvel
 
5 nov 2017
Sint-Oedenrode (estafette)MARATHON van ROOISportvereniging Fortuna ’67 in Sint-Oedenrode bestaat dit jaar een halve eeuw. En zoals bij de vorige lustrumvieringen organiseert de club ook nu weer de Marathon van Rooi op zondag 5 november. Deze marathon hoef je niet alleen te lopen. Je kunt zelf een team samenstellen om de 42 km in estafettevorm te lopen.

 

Een estafetteteam bestaat uit minimaal twee en maximaal zes personen. De regels zijn eenvoudig; je loopt om beurten zodat je samen de afstand van ruim 42 km hardlopend aflegt. Er moet steeds één teamlid lopen maar het aantal kilometers kun je naar eigen keuze over de teamleden verdelen. Elk teamlid mag ook meerdere keren een afstand lopen, dus je kunt het indelen zoals je wilt.

 

Ga deze uitdaging aan en vorm een team met vrienden/vriendinnen, collega’s, clubgenoten of met je gezin. Voor de snelste teams zijn er prijzen, maar zoals altijd is meedoen belangrijker dan winnen.

 

Meer informatie vind je op de website www.fortuna67.nl. Klik daar op het logo van het jubileumjaar en vervolgens op Marathon. Via deze site kun je ook inschrijven. SV Fortuna ’67 ziet jou en je team graag aan de start op 5 november.

 
13 dec 2017 20.00
Sportlaan 1 Vught ALV 13 december 2017
Op woensdag 13 december 2017 om 20.00 vindt wederom de Algemene Ledenvergadering plaats. Het algemeen bestuur nodigt alle leden van harte uit voor deze bijeenkomst.
 
16 dec 2017 18:30
Vught Longest Night Trail
 

Op zaterdagavond 16 december aanstaande wordt in Vught de Longest Night Trail georganiseerd. We vieren dan het begin van de langste nacht waarna de dagen weer gaan lengen. Tegen het donker gewapend met niets meer dan een hoofdlampje verjagen we tijdens deze unieke avond de duisternis. De Longest Night Trail is hét hardloopevenement dat lopers aanspoort om hun hardloopschoenen ook tijdens de donkerste dagen van het jaar aan te trekken.

Tijdens de langste nacht van het jaar kan men deelnemen aan verschillende afstanden. Je kunt kiezen voor 5 of 10 kilometer of als je nog meer uitdaging wilt 15 kilometer. Voor gezinnen is er een spannende fakkeltocht. Na een verrassende opening is de start om 18.30 uur. We verwachten de laatste hardloper rond 20.30 uur over de finish. Ongeacht leeftijd, niveau of doel, is er een Longest Night Trail voor iedereen. De parcoursen zijn voor het grootste gedeelte onverhard en lopen door bossen en velden. Gegarandeerd spectaculair. Het evenement zal daarnaast aangekleed worden door muziek en vuur. Er kan de gehele avond genoten worden van een hapje en een drankje op een sfeervolle locatie.

longestnighttrail.nl

 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: atbinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven