Nieuws

Maatregelen Corona Virus (COVID-19) 23 maart 2020 21.30uur

23 maart 2020
www.ph.nl

Aanscherping maatregelen coronavirus (COVID-19)

 

Update d.d. 23 maart 2020, 21.30 uur

 

De ontwikkelingen rond het coronavirus volgen zich heel snel op. Op de persconferentie eerder vanavond, 23 maart 2020, heeft het kabinet bekendgemaakt dat de maatregelen rond dit virus ingrijpend zijn aangescherpt en tevens zijn verlengd.

 

Deze aanscherping houdt onder andere in dat alle bijeenkomsten en samenkomsten tot 1 juni a.s. zijn verboden. Dit betekent concreet dat ook alle evenementen, trainingen, wedstrijden, vergaderingen en andere clubactiviteiten tot 1 juni niet mogen plaatsvinden.
 

Dat geldt dus ook, alle voorbereidingen ten spijt, voor alle competitiewedstrijden in deze periode. Ook de Harry Schulting Games op 21 mei zullen dit jaar geen doorgang vinden.

 

Dit houdt ook in dat de atletiekaccommodatie op Stadhouderspark inclusief het clubhuis, behoudens strikt noodzakelijk onderhoud, tot die datum gesloten zal zijn. Voor de gemeentelijke sportaccommodaties zal dezelfde maatregel van toepassing zijn.

 

Het Algemeen Bestuur realiseert zich zeer wel het desastreuze karakter van deze maatregel en de impact die dit heeft, zowel vanuit sportief als vanuit sociaal oogpunt.

 

Dat neemt niet weg dat we de volksgezondheid in deze fase prioriteit moeten geven, boven de activiteiten die we binnen Prins Hendrik inmiddels al bijna 112 jaar met zoveel plezier en passie vervullen. We doen er goed aan om de vanavond door de overheid bekend gemaakte maatregelen ter harte te nemen om ook na deze uitermate vervelende periode de draad weer te kunnen oppakken. Uiteindelijk is dat natuurlijk in ons aller belang!

 

Wij vragen jullie begrip hiervoor en zorg dat je fit blijft. Laten we er op vertrouwen dat we met een gezamenlijke inspanning dit afschuwelijke virus uiteindelijk zullen overwinnen. We wensen jullie hierbij vanzelfsprekend heel veel sterkte bij.

 

Uiteraard zullen wij het nieuws met betrekking tot de ontwikkelingen over het corona virus nauwlettend blijven volgen en als er aanleiding is jullie hierover te informeren.

 

 

Algemeen Bestuur Prins Hendrik 
www.ph.nl
Maatregelen coronavirus (COVID-19)   Update d.d. 22 maart 2020, 15.00 uur   Sinds het eerste bericht van 9 maart… Meer >
 
www.ph.nl
Maatregelen corona virus (COVID-19)   Update d.d. 15 maart 2020, 18.30 uur   In navolging van de door de overheid… Meer >
 
www.ph.nl
In navolging van de persconferentie eerder vandaag, 12 maart 2020, en de adviezen van het RIVM, KNGU en de Atletiekunie heeft het… Meer >
 
www.ph.nl
Aanvullende maatregelen corona virus (COVID-19)   Update d.d. 11 maart 2020 12.00 uur   In een persbericht van… Meer >
 
www.ph.nl

Corona Virus (COVID-19)

09 maart 2020
Beste leden van Prins Hendrik,   De afgelopen weken heeft het Corona virus (COVID-19) zich verder verspreid binnen een aantal… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven