Nieuws

Beweegfeest 14 april

24 maart 2019
www.ph.nl

Beste ouders/verzorgers,

Op zondag 14 april as. staat er weer een beweegfeest gepland voor onze kleuters om te kunnen afgymmen voor een beweegdiploma 1 of 2.

Tijd               9.30 – 11.00 uur

Locatie:         Gymzaal Vught Noord (ingang onder de trap), Koninginnelaan 1d, Vught  (bij atletiekbaan)

 

Uiteraard zijn vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s van harte welkom om te komen kijken onder het genot van een kopje koffie/thee of glaasje ranja.

De lesgevers van de kleutergroepen hebben een lijst wie voor welk diploma kan gaan afgymmen. Geef aan de lesgever door of je er 14 april bij kan zijn.

In de zaal zijn diverse opdrachtjes opgebouwd. De kinderen gaan met een assistent de 20 opdrachtjes per diploma aan jullie laten zien. Daarna hebben we 2 opdrachten per diploma die we gezamenlijk doen.

 

Wat houdt het Beweegfeest in?

De KNGU wil dat, naast alle kinderen in het waterrijke Nederland een zwemdiploma behalen, kinderen in het beweegrijke Nederland een beweegdiploma behalen. Net als bij het zwemdiploma kent het beweegdiploma een aantal criteria waaraan de kinderen moeten voldoen om het Nijntje diploma in ontvangst te mogen nemen. Deze criteria zijn gebaseerd op de grondmotorische vaardigheden (rollen, klimmen, balanceren, mikken etc.) die bij ons in de diverse lessen zijn opgenomen. Verenigingen die een beweegdiploma mogen uitgeven moeten in het bezit zijn van het Keurmerk Beweegdiploma. Prins Hendrik is in het bezit van dit keurmerk. 

 

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben over het beweegfeest? Stel ze aan uw kleuterleidster of neem contact op met gyminfo@ph.nl.  
Het definitieve tijdschema voor de Testwedstrijd op 22 april is hier te vinden.  Meer >
 
www.ph.nl
Op zondag 14 april hebben de kleuters van Prins Hendrik in de gymzaal van Vught-Noord mee gedaan aan het beweegfeest. Hier hebben 27… Meer >
 
www.ph.nl
Op 14 februari jl. verlengden Riemersma Leasing en de Vughtse sportclub Prins Hendrik hun samenwerking voor de organisatie van de… Meer >
 
Sinds juni 2012 bestaat de stichting “Accommodatie Prins Hendrik”. De stichting heeft als doel het beheren en exploiteren van de… Meer >
 
www.ph.nl
In het weekend van 23 en 24 februari hebben de turnsters goed hun best gedaan tijdens het regiokampioenschap en toestelfinales in… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven