Nieuws

Beweegfeest 14 april

24 maart 2019
www.ph.nl

Beste ouders/verzorgers,

Op zondag 14 april as. staat er weer een beweegfeest gepland voor onze kleuters om te kunnen afgymmen voor een beweegdiploma 1 of 2.

Tijd               9.30 – 11.00 uur

Locatie:         Gymzaal Vught Noord (ingang onder de trap), Koninginnelaan 1d, Vught  (bij atletiekbaan)

 

Uiteraard zijn vaders, moeders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s van harte welkom om te komen kijken onder het genot van een kopje koffie/thee of glaasje ranja.

De lesgevers van de kleutergroepen hebben een lijst wie voor welk diploma kan gaan afgymmen. Geef aan de lesgever door of je er 14 april bij kan zijn.

In de zaal zijn diverse opdrachtjes opgebouwd. De kinderen gaan met een assistent de 20 opdrachtjes per diploma aan jullie laten zien. Daarna hebben we 2 opdrachten per diploma die we gezamenlijk doen.

 

Wat houdt het Beweegfeest in?

De KNGU wil dat, naast alle kinderen in het waterrijke Nederland een zwemdiploma behalen, kinderen in het beweegrijke Nederland een beweegdiploma behalen. Net als bij het zwemdiploma kent het beweegdiploma een aantal criteria waaraan de kinderen moeten voldoen om het Nijntje diploma in ontvangst te mogen nemen. Deze criteria zijn gebaseerd op de grondmotorische vaardigheden (rollen, klimmen, balanceren, mikken etc.) die bij ons in de diverse lessen zijn opgenomen. Verenigingen die een beweegdiploma mogen uitgeven moeten in het bezit zijn van het Keurmerk Beweegdiploma. Prins Hendrik is in het bezit van dit keurmerk. 

 

We hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben over het beweegfeest? Stel ze aan uw kleuterleidster of neem contact op met gyminfo@ph.nl.  
www.ph.nl
In de week waarin Prins Hendrik 111 jaar oud werd, vond het NK Teams 2019 plaats op onze eigen baan. Na de titel vorig jaar te hebben… Meer >
 
www.ph.nl
Noteer het alvast in je agenda, want dit evenement mag je niet missen! Meer >
 
www.ph.nl
Beste ouders/verzorgers,   In het weekend van 29 en 30 juni as. organiseert de Vughtse sportclub Prins Hendrik weer een… Meer >
 
www.ph.nl
Op zondag 14 april hebben de kleuters van Prins Hendrik in de gymzaal van Vught-Noord mee gedaan aan het beweegfeest. Hier hebben 27… Meer >
 
www.ph.nl
Op 14 februari jl. verlengden Riemersma Leasing en de Vughtse sportclub Prins Hendrik hun samenwerking voor de organisatie van de… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven