Historie Prins Hendrik Vught

De Vughtse sportclub Prins Hendrik is een vereniging die zowel atletiek als gymnastiek aanbiedt, van recreatief tot topsportniveau.
Prins Hendrik is op sportief gebied een succesvolle vereniging. Onze atleten en turners (m en v) behalen regelmatig landelijke kampioenschappen en op atletiekgebied hebben wij atleten die op internationaal niveau meedoen. Prins Hendrik was in het recente verleden vertegenwoordigd op Europese en wereldkampioenschappen, op Universiades en op de Olympische Spelen. Bij atletiek is Prins Hendrik nationaal en internationaal ook zeer succesvol in de veteranenatletiek.
De basis is de jeugd. Hieraan besteden wij veel aandacht; het is onze toekomst. Als grote (ca. 2.000 leden), oude (opgericht 1908) en bloeiende vereniging merken wij hoe belangrijk een goede basis is. De jeugdleden van een vorige generatie, zie je terug als ouders van huidige jeugdleden. En dan zie je dat afstanden kleiner geworden zijn. Als van oorsprong Vughtse vereniging hebben wij nu jeugdleden uit de regio 's-Hertogenbosch, Oss, Schijndel, Sint-Michielsgestel, Esch, Haaren, Helvoirt.
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven