Nieuws

Gymnastiekkamp 2018 - Geslaagd

18 oktober 2018
www.ph.nl
Het gymnastiekkamp is voorbij en er zijn al een paar dagen geweest om bij te komen, nu is het tijd om de balans op te maken!

Dit jaar ging het even helemaal anders. Waar het kamp normaal gesproken plaats vond in België, vond het dit jaar plaats in eigen land, op de kampeerboerderij "De Runsvoort" in Helvoirt. Een zeer mooie locatie met een groot grasveld en de Drunense Duinen om de hoek.

De eerste dag ging van start op het terrein van Prins Hendrik zelf, waar er veel verschillende activiteiten werden georganiseerd. Hier konden de kinderen hun skills laten zien met boksen, boogschieten en laser gamen. Op het eind van de dag werd er per fiets vertrokken naar de accommodatie, maar tijdens deze fietstocht zijn er nog verschillende opdrachten opgevoerd. Op het avondprogramma stond de spooktocht in het bos van de Drunense Duinen op het programma, een jaarlijks terugkomende activiteit. Mede door wat hulp van buitenaf is er een enorm gave spooktocht neergezet met een hoop special effects!

Op de tweede dag werd er een zeskamp georganiseerd, waar verschillende groepjes tegen elkaar streden voor de winst. Het spel dat de meest hilarische beelden opleverde was het Bubble Ball! Ook stond deze dag in het teken van de Bonte Avond waar er een mooie prijs te winnen viel, namelijk kaartjes voor JumpXL in Waalwijk! De feestavond werd feestelijke afgesloten door DJ Dynamic & Mc Peppie. 

De senioren dames hadden op de laatste dag ook nog een spel voorbereid, het safarispel. Op de bomen in de Drunense Duinen hingen blaadjes, met daarop het spel dat gespeeld moest worden. Per spel konden er puzzelstukjes verdiend worden, om zo een hele puzzel in elkaar te zetten met een groepje. Bij aankomst op het terrein van Prins Hendrik hebben alle kinderen nog de kampdans gedaan voor hun ouders, deze is hier terug te bekijken.

Het was een geslaagd kamp met veel enthousiaste kinderen, we hebben al veel leuke reacties mogen ontvangen! 

Het gymnastiekbestuur wil daarom de coördinatie, organisatie en de leiding bedanken voor de fantastische organisatie en begeleiding tijdens het kamp en hopen er volgend jaar weer een groot succes van te maken!

Met vriendelijke groet,

Demis van Doorn
Bestuurslid afdeling gymnastiek

 


 
www.ph.nl
10 assistent trainers en trainsters hebben een certificaat mogen ontvangen, uitgereikt door Rob Stevens voorzitter van het… Meer >
 
www.ph.nl

Uitreiking fotowedstrijd

27 september 2018
Jasper Willems heeft zijn prijs in ontvangst genomen! De prijs werd uitgreikt door Demis van Doorn, bestuurslid van de afdeling gymnastiek.
 
www.ph.nl

Uitslag fotowedstrijd bekend

26 september 2018
Alle stemmen zijn geteld en de winnaar met 53 stemmen, is Jasper Willems! Jasper van harte gefeliciteerd en de prijs wordt op een… Meer >
 
www.ph.nl

Vakantiefoto wedstrijd

01 september 2018
Alle vakantiefoto's zijn binnen en er kan gestemd worden! Stem HIER op je favoriete vakantiefoto, de winnaar ontvangt een leuke… Meer >
 
www.ph.nl
Vorige week heeft Prins Hendrik sporthal "De Avonturier" in gebruik genomen. Dit is een nieuwe sporthal, die voor Prins Hendrik als… Meer >
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven