Recreatie turnen j/m

Recreatie Turnen (jongens)
Recreatie turnen is voor iedere jongen vanaf 6 jaar die het leuk vindt om een keer in de week te turnen. Je leert in deze groepen de basis elementen van het heren turnen. Er wordt getraind op de zes herentoestellen (vloer, voltige, ringen, sprong, brug, rekstok). Uiteraard wordt er ook gebruik gemaakt van de trampolines en de airtrack/-tumbling.
De lessen worden zo aangeboden dat ieder kind op zijn niveau wordt uitgedaagd om te bewegen en zijn eigen grenzen kan verkennen en verleggen.
Bij recreatie turnen staat sportiviteit en gezelligheid voorop. Zo zijn er naast de trainingen nog verschillende leuke activiteiten waaraan de kinderen kunnen deelnemen, zoals de jeugdkampen, bioscoopavond of sportdag. Eén keer per jaar worden de clubkampioenschappen georganiseerd, waardoor de kinderen deel kunnen nemen aan een heuse wedstrijd.

Recreatie Turnen (meisjes)
Recreatie turnen is voor ieder meisje vanaf 6 jaar die het leuk vindt om een keer (of meerdere keren) in de week te turnen. Je leert in deze groepen de basis elementen van het dames turnen. Er wordt getraind op de vier damestoestellen (sprong, brug, balk, vloer). Uiteraard wordt er ook gebruik gemaakt van de trampolines en de airtrack/-tumbling.
De lessen worden zo aangeboden dat ieder kind op haar niveau wordt uitgedaagd om te bewegen en haar eigen grenzen kan verkennen en verleggen.
Bij recreatie turnen staat sportiviteit en gezelligheid voorop. Zo zijn er naast de trainingen nog verschillende leuke activiteiten waaraan de kinderen kunnen deelnemen, zoals de jeugdkampen, bioscoopavond of sportdag. Eén keer per jaar wordt de clubkampioenschappen georganiseerd, waardoor de kinderen deel kunnen nemen aan een heuse wedstrijd.

Heeft u interesse om deel te nemen aan de lessen recreatieturnen, stuur dan een mailtje naar gyminfo@ph.nl

Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven