PH Activiteiten

46e RiemersmaLeasingKANGOEROELOOP

Datum 26 dec 2017
Locatie Prins Hendrik
Adres Sportlaan 1, Vught
Website bekijken

46STE RiemersmaLeasingKANGOEROELOOP

DINSDAG 26 DECEMBER TWEEDE KERSTDAG

 

Opnieuw: voorinschrijving via www.inschrijven.nl (tot 22 december 2017)

 

Als u dit leest, dan bent u ongetwijfeld midden in de voorbereiding op ons grootste jaarlijkse evenement op Tweede Kerstdag 26 december: de RiemersmaLeasing Kangoeroeloop, georganiseerd door de Kangoeroeloopcommissie van de Vughtse sportvereniging Prins Hendrik.

Weet u het nog van vorig jaar? Bijna 3000 deelnemers konden de uitdaging niet weerstaan om op die dag een van de 5 afstanden te lopen op de meer dan voorheen op de aangekondigde afstanden toegesneden parcoursen. Dit evenement blijkt en blijft een zeer aantrekkelijke invulling van Tweede Kerstdag en wanneer de organisatie kan blijven rekenen op voldoende vrijwilligers om de loop mogelijk te maken dan ziet de toekomst er rooskleurig uit

Ook vorig jaren kon men zich digitaal aanmelden voor de RiemersmaLeasing-Kangoeroeloop en daar hebben toen heel wat lopers gebruik van gemaakt. Met alle gemakken en voordelen die daar aan verbonden waren uiteraard. Dit jaar is er opnieuw gelegenheid om vooraf in te schrijven (www.inschrijven.nl). Dat is voor de organisatie om meerdere redenen positief: niet alleen om daarmee de aanmelding bij de baan soepeler te kunnen laten verlopen, maar ook om wat meer inzicht te krijgen in het deelnemersveld. Met andere woorden: meld je zo mogelijk nu al aan, dan ben je ook verlost van de hectische toestanden die af en toe onder tijdsdruk bij de inschrijvingsbureaus ontstaan. En bovendien: via voorinschrijving (digitaal en bij de voorverkoopadressen) kost deelname tot 12 jaar € 5,-- en voor de overigen € 6,--. Bij de inschrijfbureaus op de dag zelf en bent u ouder dan 12 jaar, kost deelname € 8,--.

 

Voor de zesde keer vanaf de Sportlaan

Voor de 46ste keer als loop en voor de zesde keer vanaf de accommodatie aan de Sportlaan zijn de voorbereidingen in volle gang om op Tweede Kerstdag weer zorg te dragen voor een vlekkeloze en gezellige manifestatie op ons sportpark.

Wilt u een ‘preview’ van de door u te lopen route: kijk dan op www.kangoeroeloop.nl. Of op de baan op de bij de ingang hangende overzichtskaarten.

 

Voorinschrijven

U weet inmiddels de al jarenlang gebruikelijke procedure: of u koopt uw deelnamebewijs in het clubhuis vanaf 24 november tijdens de trainingsavonden op dinsdag en donderdag of op de zaterdag- of zondagochtend tussen 09.00 en 12.30u. U kunt ook terecht bij de Lopers Company in de Verwerstraat en bij Marinus in hartje Vught. U weet inmiddels dat het inschrijfgeld € 6,-- bedraagt voor volwassenen en € 5,-- voor jeugd t/m 12 jaar. Op 26 december betaalt u boven de 12 jaar € 8,--.

Maar u kunt dit jaar ook weer digitaal voorinschrijven (tot uiterlijk 22 december): u gaat naar www.inschrijven.nl . Als u dat doet voorkomt u natuurlijk de wachtrijen voor de inschrijvingsbureaus op het sportpark op 26 december. Uw startnummer ligt – als u dus vooraf digitaal ingeschreven heeft - dan vanaf 11.00u voor u klaar!


Contact

Bezoekadres:

Clubhuis Prins Hendrik 
Sportlaan 1
5263 DN  Vught (navigatie: Postweg)
073-656 4322 (algemeen telefoonnummer, tijdens trainingstijden bereikbaar)
 
Informatie atletiek/loopsport: albinfo@ph.nl
Informatie turnen/gymnastiek: gyminfo@ph.nl
Informatie Special Sports: specialsports@ph.nl
 

Postadres:

Vughtse sportclub “Prins Hendrik”
T.a.v. Secretaris
Sportlaan 1
5263 DN  Vught
U kunt uw vragen ook per e-mail stellen via: secretaris@ph.nl

 
Terug naar boven